elmered.blogg.se

Familjen Elmered i USA

Badväder och nya vänner

Kategori: Allmänt

I lördags var det kanonväder så vi drog ner till stranden. Thelma tyckte havet var badbart medan vi andra avstod.
(null)

I söndags lekte Thelma med sin nyfunna svenska kompis Alice som också bor i området. Alice mamma delade denna bild när de lekte häst. Så fint hur de verkligen hittade varandra!
(null)

I området där vi bor kan man ta sig runt en hel del, något som inte är självklart här i USA. Vi tog en tur med barnen på cykel på kvällskvisten. Thelma cyklar inte själv än men det är på gång. 
(null)

Igår eftermiddag tog vi en sväng till Patriots Point, en jättefin pir och lekpark under brofästet mot Charleston här på Mt Pleasant, det vimlar av fina ställen att utforska här!
(null)

(null)

Kommentarer

  • Farmor Karin säger:

    Hej på er!
    Det är så kul att få läsa om hur ni har det. Och det verkar ju vara sååå spännande att utforska era närmaste omgivningar. Ska bli jättekul att komma och besöka er i vår.
    Härligt att ni börjar finna er tillrätta socialt också. Hoppas att även Melker hittar någon att leka med så småningom. Ha det så härligt! Vi hörs snart igen! Varmaste kramarna till er alla!

    2017-11-22 | 14:41:07
  • birgitta säger:

    Vad roligt att Thelma fått en kompis. Ni verkar ju fortfarande ha fint och varmt väder. Vi längtar efter er. Pussar och kramar

    2017-11-22 | 22:14:50

Kommentera inlägget här: