elmered.blogg.se

Familjen Elmered i USA

Vardagen smyger sig på

Kategori: Allmänt

Denhär veckan har varit första riktiga jobbveckan för mig. Jag fick veta idag att vi är ca 60 personer som är här från andra länder och jobbar med att få igång Volvo Cars nya fabrik. Totalt är vi nu 400 personer och vi blir fler för varje dag som går.

Fabriken ligger i Ridgeville, ca 45 minuter från där vi bor. Just nu jobbat jag från tillfälliga lokaler i Summerville som ligger något närmare. Självklar blir det en del åkande fram och tillbaka just nu mellan fabriken och kontoret. 
(null)
Kontoret i Summerville

På fredagar har självklart fredagsfika i gruppen tillsammans med gruppmöte. Idag var det chefens fru som bakat.
(null)

(null)



Mycket bilåkande blir det. Det är sååå mycket bilar hela dideb dygnet om. Tur att man har en fin bil och en bra mugg för morgon smotien.
(null)

Barnen har börjat förskolan denhär veckan och gått två dagar såhär långt. Thelma går i pre-K och har fått skoluniform (gissa hur nöjd hon är att få ha kjol varje dag!?) 
(null)

Nu är det fredagskväll och efter fredagsmys med MMs och Pocahontas med småskruttarna är det nu mys i soffan med ett glas rött som gäller. Imorgon är det Yard Sale i området så det blir en spännande upplevelse. På återseende! 





Kommentarer

  • Anonym säger:

    Hej på er! Det är så himla spännande och kul att få höra lite om er vardag. Ser fram emot att kolla bloggen varje dag men hinner inte alltid kommentera!
    Kramar till er allihop! 😍

    2017-11-12 | 19:58:39
  • Farmor Karin säger:

    Den anonyma författaren av den förra kommentaren var förstås jag!😃

    2017-11-12 | 20:03:41

Kommentera inlägget här: