elmered.blogg.se

Familjen Elmered i USA

Thankgiving bland flyttlådorna

Kategori: Allmänt

Idag är det Thanksgiving här i USA och ett par dagar ledigt. I tisdags hämtade de våra hyrmöbler och igår kom vår efterlängtade container från Sverige med hela vårt bohag.

Gud va grejer man har! 

4 man var här en hel dag och packade upp möbler och lådor. Plus att både jag och Jonas hjälpte till. Trots att de packade upp det mesta är det fortfarande kaos med flyttlådor och grejer överallt. 
(null)

På grund av detta hann vi inte planera någon thanksgivingsmiddag utan fick åka och handla idag. Kalkonen var slut så det fick bli kyckling istället. "Food is food" som kassörskan på Walmart så fint sa. 
(null)

Nu njuter vi av att leva med våra egna möbler och ger oss på att skapa ett hemma här borta. 

Kommentarer

  • Farmor Karin säger:

    Hej på er!
    Jag förstår att det känns bra att få sina egna saker och börja skapa sitt egna hem. Ja, det är nog först när man flyttar som man blir varse vilken otrolig mängd prylar man har, vilket överflöd vi har runt om oss. Och kanske också en tanke på hur lyckligt lottad man är som kan leva så, och att det inte är alla förunnat.... Men njut nu av att få pyssla hemma några dagar!
    Hoppas att kycklingen smakade bra i alla fall, trots att det inte blev kalkon.....som sagt "food is food".
    Ha det nu fortsatt underbart! Tänker på er jättemycket och längtar efter er! Glädjer mig mycket att läsa rapporterna från er!
    Vi kan väl höras under helgen?
    Kramar till er allihop!

    2017-11-24 | 13:56:42

Kommentera inlägget här: