elmered.blogg.se

Familjen Elmered i USA

Nytt år

Kategori: Allmänt

Välkomna till 2018, ett år fullt av spännande äventyr och när vi äntligen får möjlighet att visa vårt nya hemland för nära och kära!

Över jul hade vi en härlig vecka med sol och bad i Florida. Nu har vi varit tillbaka en vecka och här i Charleston är inget badväder vill jag lova. Här slås köldrekord! 

2017 avslutades på bästa sätt med blockparty här i området. Vädret gjorde dock att uppslutningen var något sämre än vad det brukar och att festen tog slut redan vid 8-tiden. Småfrusna avslutade vi kvällen hemma med bubbelbad. Vi saknade familjen Pedersen/ Nordkvist som vi firat med i så många år! Tur att vi har många år framför oss när vi kommer hem.
(null)

Tillbaka till väderförhållandena, här är just nu minusgrader på nätterna och bara någon enstaka grad på dagen. Imorgon är det risk för snöfall! Det är ytterst ovanligt här och imorgon är alla skolor stängda och folk uppmanas att inte ge sig ut på vägarna. Vi väntar med spänning på att se om det blir någon snö... 


Kommentarer

  • Farmor Karin säger:

    Så spännande att vi har ungefär samma väder.... Hoppas att ni har lite vinterkläder med er så att ni inte behöver frysa, och att ni har ett hus med värme....
    Nytt år nu och planer börjar formas för hur det ska se ut. Ser väldigt mycket fram emot att få få komma och hälsa på er i slutet av mars. Saknar er väldigt mycket, men tur att vi kan "ses" via Messenger då och då.
    Varma kramar till er alla!

    2018-01-03 | 13:03:28
  • mormor Birgitta säger:

    Gott nytt år finaste familjen Elmered från oss här hemma i Karlstad

    2018-01-03 | 18:42:53

Kommentera inlägget här: